En glad tæppe-vinder

Der skrives lodder til tombola-tromlen

Annie’s tæppe.. det skulle jo finde et nyt hjem til SkønVirkes -lær at strikke/hækle aften 27. juni og I skal da se et billed af den glade modtager.

På billedet her over ses min assistent. Han hjalp med at skrive klippe lodder, som jeg kunne skrive navne på, for så at smide alle lodderne ned i tombolatromlen – som blev købt en anden sommer.

Jeg har altid lidt sommerfugle i maven, når jeg skal trække lod; hvor mange lodder blive der? Hvor mange kommer? Hvem vinder? Hvad hvis nu vinderen ikke er til stede? osv.

Denne gang var der jo den ekstra detalje, at Annie jo selv kom og trak vinderen. Annie ville gerne vide hvor tæppet skulle hen og jeg ville gerne vise Annie, hvor mange fine kommentarer hendes tæppe har fået!

Og tænk engang! Annie trak en vinder, som ret faktisk var til stede og blev synligt lykkelig for sit held. Så masser af latter og glæde, det er den rette måde at sige farvel til et tæppe man selv har lavet og nu gerne vil glæde andre med.

Stor tak til Annie for at tænke på Knitting Bee og tak til Dorte for tage så godt imod tæppet.

Annie's tæppe skal bo hos Dorte

Ps. Dorte og hendes datter på 9 år er trofaste elever i SkønVirke og prøv lige at se, hvad en fingernem 9 årig kan hækle  på 2 timer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>