Sommerferie og lidt om Caitlins tæppe

Jo det har været ferie og solen har skinnet ned på os, mens jeg sludrede og børnene fik lov at plukke Monas lækre næste sorte kirsebær – det er allerede al for længe siden… Heldigvis var jeg jo på “Knitting Bee” mission, så jeg tog billeder og kan nu dele min tur til Stenstugan med jer.

Her ses Mona, som har den mest interessante del af butikken; tekstilerne og historierne. På bordet ligger mine fund – halstørklædet til min give away, et tæppe til min veninde, Caitling og så en tombolatromle!

Ja tænk en grøn Kockums tombolatromle. Den mangler sit stativ men til mit formål; at trække vinder af Give Away og ikke mindst vinderne af det tæppe vi er ved at lave, der er tromlen perfekt! Den kommer med d. 25. august hvor Knitting Bee mødes og får strikket lidt flere lapper.

Det røde tæppe, Caitlins tæppe, fik lige en historie med. Mona kunne fortælle at der er fra omkring 1900 og er vævet i skåne. De havde nogle væve der var lidt smalle, så stykkerne blev syet sammen på midten.

Her er fotoet beskåret, så I forhåbentlig kan ane lidt flere detaljer i tæppet.
Jeg ved ikke hvad teknikken hedder med det er vævet med en tæt blå bund og så grønt mønster i kanten og ja det røde er nemt at se. Det røde og grønne er en kraftigere kvalitet, så tæppet virkelig får struktur.
Det var jo sådan set først til Caitlins fødselsdag her sidst i august, men jeg var nødt til at give det til hende med det samme! Det vakte lykke og nu regner jeg med at jeg snart skal nyde det i hendes havestue over et glas rødvin og med døren forsvarligt lukket til resten af verden….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>