Slaraffenland!

Uha jeg kom i d. 7. himmel i går! Jeg havde fundet en hatteblok i den blå avis. Det skulle vise sig at være meget mere; simpelthen et rent slaraffenland for mig. 
Et teater – endnu et fristes jeg til at skrive, har opsagt deres dygtige skrædder og derfor har hun nu taget al sit habengut hjem og sælger nu ud af skattekammeret. Overalt var der kasser med dvs sager; magasiner fra 30’erne, materialer til hatte, gl. bånd, skind, værktøj, perler, knapper, fjer.
Et sandt paradis, hvor jeg meget hurtigt fik hede kinder af begejstring og følte mig som et barn i en slikbutik og der skal finde ud af lige nøjagtigt hvad jeg allerhelst vil have og regner efter hvor mange mønter der ligger i pungen..

Det var jo hatteblokke jeg var på udkig efter.
For 25 år siden var jeg en uge i praktisk hos Otto P. Hatte – hos Fru. Petersen. Det var helt fantastisk, desværre holdt jeg ikke forbindelsen ved lige, men en masse drømme fik jeg da med.
I vinters ledte jeg med lys og lygte efter nogle hatteblokke (der var til at betale) og fik lov til at låne et par fine klokkeformede – ikke at det blev til så meget hat, men jeg lovede bare mig selv at holde udkig efter hatteblokke.
Nu har jeg så købt de to forreste på foto ovenover. Den med den sjove form er fra Fox studierne i USA – den glæder jeg mig til at lege med :)

Derudover købt jeg nogle fine fjer, blonder og lidt hattematerialer og har planer om at komme igen efter lidt af hvert. Hun er klart et besøg hver for jer andre der elsker gamle tekstiler, værktøj mm.
A.G. Bruun kan træffes pr mail bruunag@worldonline.dk – god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>