Knitting Bee på Kaffebar

Onsdag tog Knitting Bee på Ingolfs Kaffebar og så skulle garnet og lapperne til Knitting Bee nr 1 findes frem. 
Nede i bunden af kurven lå min højt skattet motorsavsvante som her været væk siden 2.december, hvor kurven og tæppet sidst var fremme…. ups har det virkelig ligget stille så længe.. jeg har været så optaget af Odile tæppe, Knitting Bee nr 2, at jeg helt har forsømt det første.
Jeg blev rigtig glad over at tage det frem og se på lapperne og huske hvad det var med det her tæppe, hvad det skal bruges til og hvad det har ført med sig.
Hele Knitting Bee tanken opstod ud af World Knit in Public (KIP), som lå samtidig med at min skole holdt sommerfest. I forvejen er der altid forældre der gerne vil lære at strikke, så jeg besluttede at holde KIP på skolen. Herfra tog ideerne fart og Knitting Bee fik form. 
Ideen med det Knitting Bee nr. 1 er at det skal bortloddes til en fest på skolen. Man får 1 lod pr lap man strikker og så kan man også købe lodder. Overskuddet skal gå til en udstillings-montre, hvor håndværk kan udstilles, både elevernes arbejde og folk udefra, der gerne vil have deres ting vist frem. 
Det glæder jeg mig rigtig meget til.
-
  
Vi havde en dejlig aften, som blev beæret med først den ene, som så ringede efter sin kæreste, så kom der een mere og til slut endnu een, der liiiiiige skulle prøve og så var vi 7 der havde været igang med pindende og lapperne hertil aften.

5 tanker om "Knitting Bee på Kaffebar"

  1. Kitten Hardt

    Kan ikke rigtig se mig nogen steder – næste gang sætter jeg håret op til narrestreger ;) Det var så hyggeligt og dejligt at se så unge og engagerede mennesker <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>