Den var kort, men dejlig…..

                 ..den sommer. 

Så er det godt at der er lidt fotos af sommer. Her er det Felix med en sommerfugl, en anden dag var det en guldsmed der sad på hans finger.

Og her er min lille ven med mos-hat og bemærk lige; der er en lap til Knitting Bee i baggrunden…
-
Nu tog jeg jo en del fotos i sommer, som jeg vil dele her på bloggen, men for nu vil jeg slutte august og sommeren med et foto af mine loppefund fra det smålandske.

Jeg elsker kurve og jeg så da godt denne her, men der må jo være en grænse for, hvor mange kurve man kan have, men mens jeg stod og pillede med noget andet, begyndte sælgeren at spørge om “farmors” gamle kurv ikke var noget for mig og så måtte jeg jo lige høre om hvad “farmor” havde brugt den til… Det var selvfølgelig til håndarbejde :)
Krukkerne med stenciltryk fik jeg for en slik og tog dem straks i brug i huset. (lige nu ville jeg ønske at jeg havde taget dem med hjem, men ok de passer nok mere til ødegårdens slow living). Brocherne.. ja det er en prik jeg har med ting der glimter…
-
Ferien sluttede jeg af med at lægge en lille gave til min søster, der kom op til huset efter os.

En allround håndarbejdsbog indkøbt i Stenstugan….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>