Paying it forward ♥

Mit filter er lidt tyndt i de her dage, sådan er det tit når jeg har haft for mange mennesker omkring mig og for få alenetimer. Så ender jeg med at sanse alt for meget omkring mig og det slider på mig. 
Men i går havde jeg dejlige timer alene med mig selv.
Jeg fik tegnet et nyt tæppedesign, som jeg har kaldt Fireworks/Minna, ja ind i mellem toner en person frem mens jeg tegner…
Mens jeg arbejdede hørte jeg Hay House Radio og der talte de om “paying it forward”, jeg faldt over bloggen om at arbejde med The Big Idea, som også skrev om Martha Steward og om at dele sin viden. Hun slutter sit blogindlæg med at skrive. “I like sharing what I do with others. Martha says to share and teach freely because it does a lot of good.”
Og så.. mens jeg sidder der tikker der to mails ind. En fra Jette der er journalist og vil hjælpe med at formidle kontakt til et ugeblad. Tak, Jette, det betyder rigtig meget for mig. 
Og en fra Katrine fra ikkeheltperfekt.blogspot.com/. Jeg kender hende ikke, men jeg har kommentereret på hendes blogindlæg om videndeling i oktober. Og tænk: hun spurgte om hun måtte give mig en kop kaffe og høre lidt om mit arbejde og min uddannelse mm!
Jeg blev helt vildt glad over at nå helt derud på den anden side af det store internet og selvfølgelig vil jeg dele!
I dag gik turen til Kristina og til de højt-til-loftet-drømme, og hver gang jeg har talt med Kristina er der brikker der falder på plads og gardiner i min kreativitet der glider til side og viser nye sager. 
Tænk engang, hvor rigt er det lige?!
Og så en tak til tålmodige Isa, som vandt min første give away. Vi aftalte at den kunne hentes her i Kbh, men da den stadig stod her i efteråret, aftalte vi at jeg ville skippe den afsted. Det kom den så her efter nytår, ikke særlig flot af mig. Men se så lige hvad Isa sendte til mig:
Et dejligt brev, en elastik med en fin filtet blomst og en hue, som passer rigtig godt.
Så selvom mit filter er lidt tyndt i de her dage, så er livet nu godt  

3 tanker om "Paying it forward ♥"

 1. Kristina Jensen

  Som altid bliver jeg glad af at tale med dig, søde Thea. Det føles som om ideerne får rigtigt liv og tyngde (på den gode måde!) og ikke bare er luftige svævende blafrende væsener uden mål&med.

  Jeg synes også det er dejligt at dele – og dele ud, men jeg har – som vi talte om – også nogle synspunkter på forretning:-)

  glæder mig til Knitting Bee’n i aften!
  /kristina

  ps sikke en fin hat du fik!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>