Så er huset stille

Juleferie er en god ting, men jeg må erkende at jeg har brug for min alenetid!
Alenetid hvor der er ro til mine tanker. 
Jeg elsker min familie højt, jeg har bare så svært ved at lukke mine ører, når de er i nærheden. Snakken, spørgen, kommenteren…. og når det har varet i mange dage bliver jeg til sidst helt ør i hovedet og lukker på sin vis ned. Jeg bliver træt, men kan ikke falde i søvn. Jeg bliver ked og irritabel og så går der gerne lige et par off dage, før jeg for alvor forstår at jeg bare trænger til alenetid.
Og det har jeg i dag og endda flere timer ♥  
Jeg har startet med at skrive med den dejlige Odile. Lytte til Bee Gees – tak til Kristoffer på fb, for at sætte det igang. Og så faldt jeg over en ny blog Rhymes With Magic, hvor hun i dag skriver om at arbejde med ens “Big Idea”. Det var lige hvad jeg havde brug for her til morgen
Mit arbejdsværelse er ved at være et nyt SkønVirke og nu vil jeg lave en kande te og tegne Knitting Bee design’s til mit katalog  

En tanke om "Så er huset stille"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>