Så er jeg klar til jul og

saglig juleferie har lagt sig over mit sind. Der er havnet et lille træ i min stue – et cedertræ som er en del mere funky end vi havde forstillet os, til gengæld skal det bo i haven senere.

Denne aften har jeg brugt i selskab med god musik fra den nye cd med The Civil Wars . Dejlig musik som Signe og Marcus havde med fra England til min fødselsdag.
Og i mens jeg har lyttet, har jeg vandret rundt i blogland og glædet mig over alle de dejlige blogs der findes og som en kæmpe bonus opdagede jeg at AnneKata er begyndt at blogge igen!!  Hun var en af bloggere der virkelig fik mig igang med at skrive og udforske mine ideer og tænk engang hvor det har bragt mig…
Ok ok min depression og revurdering af livet har absolut også gjort sit.. ;)

Men Knitting Bee er bare så stort for mig og det åbner døre, som jeg knapt vidste var der – nja jeg vidste nok de var der, men hvordan de skulle åbnes har været et mysterium og nu er der bare så meget god vind i sejlene og ikke mindst er de mennesker jeg møder med Knitting Bee de helt rigtige mennesker! Vi svinger og har en pingpong som jeg er overbevist om vil løfte sig til spændende højder i 2012!

Glædelig jul til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>