Så er januar ved at være ovre

Som det er nu er januar lidt en udfordring. 
Jeg arbejder på højtryk for at holde mig oven vande og gVis eksempelive mig selv den ro jeg har brug for. Der må heller være lidt for stille i mine tanker end det modsatte.
Der skal lys og mildhed til. 
Der sker gode ting for Knitting Bee som jeg gerne ville dele; jeg har besøgt Katrine fra Ikke Helt Perfekt og det var så konstruktivt, med højt til loftet og ideer der kunne gro. 
Den begejstring vil jeg gerne dele og det gør jeg også en dag. Jeg var bare så glad og høj, da jeg forlod Katrine, men også helt segnefærdig.
Jeg smiler lidt ved tanken, jeg forstår det ikke helt selv – at jeg blive så træt, må bare acceptere at sådan er det lige nu og så tage de hensyn der skal til.
Jeg har mange Knitting Bee ideer og tanker, men de for lov til at være svævende lidt endnu, så jeg ikke tager munden for fuld. Foreløbigt har jeg bestilt lidt garn (5 kg!) i de lækreste farver og så ved jeg at arbejdet med at gøre garnet klart kommer til at gøre mig glad og bringe mig en masse godt.

2 tanker om "Så er januar ved at være ovre"

 1. Ikke helt perfekt

  Kære Thea!

  Det er ikke noget at sige til, at du var træt, vi fik godt nok vendt mange forskellige ting på en enkelt eftermiddag. Meget inspirerende.

  Lad os fortsætte, når energien er til det.

  Pas på dig selv!

  Bedste hilsner fra Katrine

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>