Jeg elsker mit job!!

Jeg har lige haft 2 af de lækreste undervisningstimer. Dagen startede med velkomst på gangen af ivrige unger der ville have håndarbejde nuuuuuu og var meget skuffede over det ikke var dem jeg skulle ind til. Til gengæld  glæder de sig så til i morgen hvor vi skal ses…

Og så ind til 3. klasse og vise dem min nye “motorsavsvanter” som jeg har fået af Åke – den historie skriver jeg her en anden dag. Frem med pindene og frem med den varme stemning af folk der arbejder mens de har det rart.

Vi kunne dårligt få os til at slutte igen, men 1.klasse ventede på deres time, hvor Majbritt, min praktikant tog rokken med og spandt for os.

Sådan en dag er jeg bare helt høj af glæde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>