Inspiration og kreativitet

Jeg har tænkt en del over hvad der er jeg søger når jeg vandre rundt i blogland og er kommet frem til at jeg dybest set vil blive fordret med inspiration og eftertanker; jeg vil fodre og fodres.
Hmm hvad er det så jeg skriver om?!
Jeg prøver at skrive om det der rører mig, de historier jeg møder og som er særlige for mig. Så sniger der andre historier ind om det der fylder, som er svært at dele, som er det der tager energien fra mig, så der ikke kommer kreative indlæg. Det er jo en del af mig og mit liv og det er også gennem de sider der udspringer nærværende og kreative ideer. Derfor får det lov at komme med, selvom det måske ikke er det du var på udkig efter da du kom forbi Knitting Bee.
Knitting Bee er tæpper med historie. Og der er plads til alle facetterne i historierne.
-
Så skal tæpperne jo også være små kunstværker, i den forstand at der skal være noget som får øjet og tankerne til at vandre, små detaljer der skiller sig ud, så der skal kreativitet med ind over.
Kreativitet som den danske ordbog definere det; 
Evne til at få nye ideer og udtrykke dem (på en fantasifuld eller kunstnerisk måde)
Vi rummer så meget skønt og opløftende når vi giver plads til at det kreative får lov at skinne igennem og vi giver det lov til at gå dets egne veje.  For mig er det dér jeg oplever kreativiteten vokse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>