At hjælpe småfolk til verden part 2

Dette indlæg handler hverken om Bybi’er eller crowfunding. Det handler om den første dukke jeg har lavet
Dukkelil
-
Dukkelil bor hos Gertrud på 3 år. Gertrud er nok noget nær den bedste mor nogen dukke kunne ønske, og Gertrud taler meget bestemt om “Når mig bliver mor” – i går handlede det om farens dommerfløjte; Når mig bliver mor får mig også en fløjte!” 
Godt så….
Nå, men dukkelil er også 3 år gammel og har set lidt af hvert, og det kan man sagtens fornemme på patinaen!!

Og så har hun altså ikke fået helt styr på det med at holde hovedet..

 Så nu må hun lige på ferie hos mig, så jeg kan se om jeg kan lærer hende at holde hovedet og måske lige få lidt af patinaen dæmpet..

Men det er nu med lidt sommerfugle i maven – det er det hver gang der skal pilles ved børns dukker; bliver det nu godt?? Og denne gang er der lidt ekstra på spil; kan man reperere dukken så den fortsat er Gertruds Dukkelil…? 
Gode råd modtages med kyshånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>