"Hvad er dit arbejde?"

Denne weekend var min 2. weekend i streg uden planer. Det var så skønt at der blev overskud til at tage hjem og besøge min gode veninde.
Jeg tog familie, kage, rødvin og mit strikketøj med. Jeg forestillede mig at vi skulle sidde og venindesnakke over rødvin og strikketøjet…

Da jeg kom derhen var hun ikke hjemme endnu, men det var hendes søn Alvin på 7 år og hans ven Valdemar.
Drengene går på Stienerskolen, hvor jeg underviser og Alvin skulle promte fortælle at han havde hæklet 16 snore derhjemme og så var vi tre ellers i gang med håndarbejdet!
Jeg strikkede og satte dem i gang med at lære fastmasker – Alvin på hans skolesager (som nissen vist havde smuglet med hjem) og Valdemar lavede en håndledsvarmer til sin mor.

Og så kom spørgsmålet “hvad er dit arbejde?”. Tja nu ses vi jo ofte på skolen, så måske kunne man forestille sig at det var mit arbejde…? Men nej håndarbejdslærer er nok så meget noget jeg er – at jeg så får penge for det er da bare en bonus.
Jeg fik lyst til at filme Alvin, så her er han.
Filmen varer 7.17 min incl Buena Vista Social Club.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>