Udsigt til en en charmør og et vattæppe

På 2.dagen ligger jeg i min seng under et elsket vattæppe og er småsløj – og det er rigtig øv for jeg har stadig juleferie og jeg skulle have været ude hos Kristina og lægge planer med de store armbevægelser og det har jeg sådan glædet  mig til …. 
Men som det ses på billedet så har vi det hygsomt, katten og jeg.
Jeg ligger under vattæppet og katten ligger over.
Og så er det sørme tid til at vise billeder af dette vattæppe.
Det rosa vattæppe
Jeg har tæppet fra min mormors hjem. Det lå hengemt i et skab, jeg tror ikke min mormor syntes det var kunstfærdigt nok til at bruge… for pænt og for rosa… Hun var mere til Marimekko, dansk snedkerdesign og sådan noget kunsthåndværk fra 50’erne og frem. 
Jeg ved ikke hvor tæppet kommer fra, men jeg gætter på at det kommer fra min mormors familie. Jeg overvejede kort at det kunne have været købt på et loppemarked, men nej. Så var det havnet på ødegården og var blevet brugt. Dette tæppe er i rigtig god stand, så min mormor har haft en interesse i at gemme det og i at bevare det – i modsætning til at bruge det til at lave textilcollage på!! 
Ergo det må være et tæppe, som har en eller anden historie som jeg så altså ikke kender. 
Det bor ovenpå mit sengetæppe og luner mig når jeg tager en lur eller meditere og så er det håndquiltet.
Tænk engang hvor et møjsommeligt arbejde. 

Stingene på forsiden er fine og små

og dem på bagsiden lidt grovere.

2 tanker om "Udsigt til en en charmør og et vattæppe"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>