Sommerfund part 5

I Stenstugan fik jeg også lige en håndfuld kniplinger med hjem til samlingen – dem kan jeg ikke få for mange af og så en sort trææske til at have tyndt hæklegarn i – ikke at jeg bruger det, men jeg har  ledt efter en æske til at have alm garn i, så kattene ikke spise garnet mens jeg strikker!
Æsken har haft motiv på siden, som er helt udvisket eller malet over? Vi kan ikke helt afgøre om det er et svensk bondelandskab med hø og kurve, eller om det er kinesisk med riskurve…  Pyt den er fin og god.

2 tanker om "Sommerfund part 5"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>