Sommerfund part 4

Jeg har helt klart haft textiler i tanker ved årets besøg på loppis og jeg er glad og tilfreds med min høst
I Stenstugaen måtte jeg have denne kurv med låg og så var der et fint vævet stykke stof med striber – det kan sikkert bruges… tænkte jeg da jeg gik hen til Mona for at snakke og betale.

Mona handler jeg ikke bare med, der kommer altid lidt historier med på vejen – kurven (som jeg også pillede ved sidste år) var en æggekurv – sådan en hun havde hentet æg i da hun var barn, og stoffet var et sjal, som passer til gammelt svensk tøj – ja det bør man faktisk bære det sammen med! 
Jo Mona rammer rigtigt.. nu ser jeg kun sjal og mere vintage tøj eller tøj jeg selv har syet…. 
Stenstugan har 41 år på bagen og nu er det sidste sæson – det er altså vemodigt, men jeg fik sludret så meget med Mona at jeg nu har hendes adresse og skal ud og hjælpe med at rydde op i hendes tekstiler ved lejlighed – det glæder jeg mig til!
(Jeg skrev også om Stenstugan her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>