Perfekt "kick off"

Lørdag eftermiddag tog vi i “public” hul på kurven med det nye garn. 

Meningen var at vi skulle sidde i skolegården, mens der var liv på skolen og cyklisterne på gangbroen over metroen nysgerrigt kiggede ned til vores strikketøj…. men “du danske sommer” og vejarbejdere… tsk!
Broen er lukket grundet arbejde og regnen fik os til at rykke indenfor.
Her var der til gengæld varmt og rart og masser af kaffe til overs!
Vi var 9 personer – perfekt størrelse. Alle fik talt med alle og jeg bevarede mit overblik og rendte ikke rundt som en hovedløs høne ;) 
En af mine 9-årige elever kom og strikkede på sin hue. Det var en rigtig god fornemmelse at have hende siddende og jeg kunne mindes den der gode fornemmelse af at være lukket ind i de voksne selskab på lige vilkår.
Der var også et sæt mor-datter med – dem tillod jeg mig at flytte på;  min personlige erfaring -som datter, mor og lærer, er at det ikke er et match der har tålmodighed med hinanden når det gælder håndarbejde.  Vupti så var der een der viste ny teknik til datteren. Se, det er i god tråd med manifestet.

Vi fik strikket 12 lapper og er gået i gang med en bort. Næste gang er 25. august og der regner jeg at Kristina vil lærer os lidt om dominostrik.

Og så sluttede vi på Ingolfs Kaffebar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>