Nyt Knitting Bee tæppe

For lidt tid siden talte jeg med Susanne Wanell ang strikkepinde.
 Det kom der som bekendt en dejlig donation ud af.
Nu har Susanne ringet til mig, for hun har talt om Knitting Bee i en cafe, hvor hun kommer og der er nu en gruppe kvinder, der rigtig gerne vil strikke lapper til et tæppe som skal være til gavn for hjemløse. Det er snakken om Bybi, der har fået dem til at ville donere noget til de hjemløse. 
Det tog os et par dages ringen forbi hinanden før vi i dag fik talt sammen og tid er for mig tid til at brikkerne kan falde på plads. 
Hermed den aller første præsentation af 
Godt Liv – Tæppet
allerførste skitse

Her er oplægget til tæppet som jeg sender til Susanne sammen med en opskrift:

Vi har alle vores kanter og skygge sider – de fleste af os får kanterne tilpassede og lyset til at skinne ind i skyggerne, så de mindskes.

Når jeg tænker på en hjemløs ser jeg mange kanter og jeg ser skygger der tynger skulderen, og ved at bag alt det findes et menneske, som du og jeg.


Designet til tæppet er lavet kantet og med lys og skygge – med tanke på os alle.

 

2 tanker om "Nyt Knitting Bee tæppe"

  1. Losarinas mor

    Jeg kan rigtig godt lide din tilgang til det tæppe. Og jeg kan rigtig godt lide, at der er en mening, en holdning, en ide, bag tæppet.
    Ikke bare en masse lapper af billigt garn, der syes sammen.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>