Nedtælling til Knitting Bee KIP

Knit in public eventen som for alvor bliver starten på Knitting Bee..
Sommerfuglene er begyndt at melde sig; har jeg nu spredt det nok, ved folk det, kommer de? Har jeg nu strikket nok prøver, hvad med dit og dat?
Jeg er glad og det må være det der skal bære projektet. 

Tæppe nr. 1
Vi laver et fælles tæppe, som vil blive bortloddet til en fest på steiner skolen i København. Alle vil have mulighed for at købe lodder. Overskuddet vil gå til en udstillingsmontre til skolen, hvor elever og andre der har lyst, løbende kan udstille deres håndværk. 

Regler
Det er gratis at deltage, men man forpligter sig til at lave en lap til tæppet og modtaget et lod pr. færdig lap.


En lap skal være 15 x 15 cm stor.


En lap kan bestå af en lap eller af flere små lapper syet sammen.   


Når der er lapper nok – vi definere undervejs, hvor stort tæppet skal være, 
syr vi det sammen og strikker en kant til at sy på udenom tæppet. For at sikre et jævnt og harmonisk udtryk kan det være at vi hækler en kant rundt om alle lapperne


Alle kan deltage. (Børn dog kun ifølge med forældre. Forældrene er forpligtet til at hjælpe barnet med at færdiggøre lappen.) Alle vil få mulighed for at lære strikke- og hækleteknikker.


Vi mødes ca. en gang om måneden til tæppet er færdigt. Steinerskolen har doneret garnet og man medtager selv sine ynglings pinde og gerne lidt flere, hvis nu nogen mangler.


Processen vil blive dokumenteret på bloggen og der vil løbende blive taget billeder af, hvordan det Knitting Bee Tæppet skrider frem.


Der oprettes et lille arkiv, hvor hver deltager udfylder et arkivkort med navn og mailadresse og får et nr. Ved hver deltagelse er der mulighed for at notere på eget kort, fx strikkefasthed og andre noter. Hver lap skal mærkes – ganske småt med håndværkerens nr. Således kan man se hvem der har lavet hvad.


Tæppet vil til slut blive nummeret således at man kan se hvad nr. tæppe det er og hvornår det er lavet.

Man kan få dispensation og deltage pr. langdistance, og med langdistance tænker jeg på fx Karens moster i USA eller andre der bor meget langt væk. 

Hvis man ønsker at deltage på langdistance forpligter man sig til at følge manifestet og reglerne og til at sende foto af eller tekst om arbejdet i ny og næ.  Hvis man ønsker e-knitting så skal jeg kontaktes på theas.post@gmail.com

Og sidst men ikke mindst; hvis reglerne ikke er til gavn for arbejdet og vores fællesskab, så må reglerne ændres…

Thea Dam Søby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>